รายการอาหาร Menu
  • ไทย
  • ENG

  • ไทย
  • ENG
  • รายการอาหารMenu

  • สำรับมื้อกลางวันLunch

  • สำรับมื้อค่ำDinner

  • เครื่องดื่มแบบโบ.ลานBeverage

  • ร้อยเรื่องราวTale

  • ปรัชญาแห่งโบ.ลานPhilosophy

  • บุคลากรแห่งโบ.ลานBo.lan.Team

  • แหล่งที่มาSourced by Bo.lan

  • ป่า เรือกสวน ไร่นาForest & Fields

  • เครื่องปรุงต่างๆArtisan Products with Heart & Soul

  • ติดต่อเราContact

  • บทความอาหารที่เรียกว่าไทยThai Food Blog

  • รวบรวมข้อมูลเก่า-ใหม่Media

  • โบ.ลาน กรอเซอร์Bo.lan Grocer

สำรองโต๊ะ
Book a Table

  • สำรับอาหารมื้อกลางวันLunch
  • สำรับอาหารมื้อค่ำDinner
  • เครื่องดื่มอย่างโบ.ลานBo.lan Beverage

สำรับอาหารมื้อค่ำ Dinner

  • โบ.ลาน ระเริงรสBo.lan Feast
  • โบ.ลาน ข้าวปลาอาหารBo.lan Balance
  • โบ.ลาน ธัญญาหาร Bo.lan Botanical

โบ.ลาน ระเริงรส Bo.lan Feast


Bo.lan amuse bouche I.
 
Bo.lan amuse bouche II. 

Single plate of the day.
Tai yai & Tai lue style soft pea pudding on Khao soi noodle.

Thai rice spirit macerated with traditional root.     
 

With rice

Salad of grilled “ Ban nam Kem” John Snapper with bio-diversified winter citrus.
Chilli relish of green peppercorn with soft-boiled organic chicken egg and crispy chicken floss.
“Korat” style, curry of minced Nakorn Pathom duck with Bo.lan grown betel leaves.
Stir-fried assorted sustainable &seasonal seafood with hand pounded chilli jam and Thai basil. 
Muslim style aromatic beef shank soup with fragrant herbs.
Accompaniment of the day: Bo.lan deep- fried organic chicken
 
Organic “Gaba” rice Sri Saket Harvested in 2024
Jasmine rice “Pa Ka Um Pun” Surin Harvested in 2024


Pre – Dessert, Dessert and Petit fours with Bo.lan blended tea
 
  
4,800 ++ per person
Download File
All dishes may contain nuts and shellfish.
Please advice our staff for any alleries or dietary requirements.
Prices are subject to 10% service charge and 7% government tax

โบ.ลาน ข้าวปลาอาหาร Bo.lan Balance

Bo.lan amuse bouche I.
 
Bo.lan amuse bouche II. 

Thai rice spirit macerated with traditional root.  

 
With rice
Salad of grilled “ Ban nam Kem” John Snapper with bio-diversified winter citrus.
Chilli relish of green peppercorn with soft-boiled organic chicken egg and crispy chicken floss.
“Korat” style, curry of minced Nakorn Pathom duck with Bo.lan grown betel leaves.
Stir-fried assorted sustainable &seasonal seafood with hand pounded chilli jam and Thai basil. 
Muslim style aromatic beef shank soup with fragrant herbs.
Accompaniment of the day: Bo.lan deep- fried organic chicken
 
Organic “Gaba” rice Sri Saket Harvested in 2024
Jasmine rice “Pa Ka Um Pun” Surin Harvested in 2024

Pre – Dessert, Dessert 


4,600++per person

Download File
All dishes may contain nuts and shellfish.
Please advice our staff for any alleries or dietary requirements.
Prices are subject to 10% service charge and 7% government tax

โบ.ลาน ธัญญาหาร Bo.lan Botanical

Bo.lan amuse bouche I. Tealeaf cupcake Mushroom
Bo.lan amuse bouche II. Watermelon Thai Almond Preserved Turnips  

Tai yai & Tai lue style soft pea pudding on Khao soi noodle

Thai rice spirit macerated with traditional root.

Salad of Bio-diversified winter citrus with passionfruit and pickled sweet potato
Korat-style curry with assorted beans and betel leaves
Stir-fried Jicama, cayote, and palm heart with hand-pounded chilli jam
Soup of special multi-grain miso and grilled banana blossom
Relish of pumpkin seeds as per Pgaz K’Nyau served with assorted gourds
Accompaniment of the day: Deep-fried yellow split pea


Pre-Dessert – Dessert, Dessert and Petit fours with Bo.lan blended tea


4,800++ per person
Download File
All dishes may contain nuts and shellfish.
Please advice our staff for any alleries or dietary requirements.
Prices are subject to 10% service charge and 7% government tax

Contact Us

24 Soi Sukhumvit 53
(Soi Pai dee ma dee)
Klong Tan Nua, Wattana,
Bangkok 10110

+66(2) 260 2962

Opening Hours

Lunch: Friday - Sunday
12 pm until 2 pm

Dinner: Thursday - Sunday
6 pm until late night
(Last order at 9 pm)

Book a Table